Butikkgulv

Når du skal ha eller legge nytt gulv i en butikk kan det være viktig å tenke på hva bruken av gulvet skal være. Et gulv er ikke bare et gulv.

Det lønner seg ikke alltid å kjøpe det første og rimeligste man kommer over, for det er et hav av gulv å velge mellom. Det finnes utallige farger og ulike design på markedet med sine egen tekniske egenskaper.

Husk at omgivelsene og omfanget har mye å si for riktig valg av butikkgulv. Ligger butikken gatelangs, lønner det seg å velge et gulv som tåler større mengder vann og møkk. Ligger butikken høyere over bakken, eller lengre inn i ett kjøpesenter er kriteriene for rett valg annerledes.

Når du først har kjøpt et gulv du liker, bør det også holde seg godt i årene fremover. Dette er noe vi i Interiørservice Selstad legger stor vekt på. For oss er det viktig at gulvet vi leverer er av riktig og den beste kvalitet. Noen av våre løsninger når det gjelder butikk gulv er LVT (designgulv og vinylfliser), Banevinyl, Linoleum, vegg-til-vegg teppe og gummigulv.

Kontakt oss for en prat, så hjelper vi deg til å finne gulvet som passer din butikk.