Om oss

Hei og velkommen til ISSAS, din profesjonelle gulvlegger!

Etablert i 1996, med fokus på gulvlegging har ISSAS vokst betydelig, og har med tiden formet seg til å bli en av landets fremste spesialister på gulv til butikker, kontorbygg og næringslokaler. ISSAS er en familiestyrt gulvleggerbedrift med stor tyngde innenfor vårt fagfelt. Vi tilbyr kun de beste typer av gulv og tepper, samt leverer de mest profesjonelle gulvleggere.

Vi utfører alt fra spesielle designgulv til tradisjonelle gulvbelegg, tepper, parkett, fliser og flytesparkling. Vi selger gulv og utfører tjenester innenfor dette, men jobber også tett med gode samarbeidspartnere og har gjennom disse gode avtaler på produkter og på utførelser av andre tjenester.

Dyktige fagfolk, riktige metoder og gode løsninger er vår styrke! Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører, og stiller meget høye krav til vår egen utførelse av alle oppdrag.

Vi jobber over hele Norge, og har i tillegg vært engasjert i ulike prosjekter i andre skandinaviske land og Europa forøvrig. Vårt mål er hele tiden å bli enda bedre på levering og montering av alle typer gulv.

Les vår brosjyre »
 

-